Oct 15, 2010

Proton Inspira | Waja Replacement | Mitsubishi Lancer

The much anticipated Proton Waja replacement model is now available for booking. Codenamed the Proton P3-90A, or now officially known as the Inspira, the new car was unveiled today at a soft launch at Proton's HQ - the Center of Excellence.

It is a clone of Mitsubishi Lancer, for those who are eager to have a high price Lancer now you can opt to Proton Inspira. From the picture that I received, most likely it is easy for the Proton Inspira owner to convert it become Mitsubishi Lancer. See all the pictures below it will give you the physical look , idea and comparison between Proton Inspira and Mitsubishi Lancer


Proton Inspira | Waja Replacement | Mitsubishi Lancer

Proton Inspira | Waja Replacement | Mitsubishi Lancer


Proton Inspira | Waja Replacement | Mitsubishi Lancer



Proton Inspira | Waja Replacement | Mitsubishi Lancer


Proton Inspira | Waja Replacement | Mitsubishi Lancer


Proton Inspira | Waja Replacement | Mitsubishi Lancer



Proton Inspira | Waja Replacement | Mitsubishi Lancer

Proton Inspira

Mitsubishi Lancer:



Proton Inspira





Proton Inspira

Proton Inspira






Proton Inspira





Proton Inspira

Proton Inspira








Proton Inspira



Proton Inspira | Waja Replacement | Mitsubishi Lancer

Hitler pissed off when inspira is launched
video

Oct 11, 2010

I want to buy another Civic

Yes, after work my ass off, now I think I could afford to buy another Honda Civic, I deserved it, latest model but not tru honda malaysia. Here is my new ride:







Kereta remote control jer bang!!!



Engine tetap Vtec


Civic Ek Type R






Nak beli BMW pun ada, ni tak payah loan bank, boleh angkat 3 bijik sekali cash...huhuhuh



Oct 4, 2010

Advertising Deal

Agak dah lama gak tak update blog ni, nak letak gambar raya pun tak sempat nak modify gambar jadi kecik supaya senang nak load. Busy dgn raya satu hal gak...

Ok back to the topic, "Advertising Deal", setelah 5-6 bulan all of my blogs and website kena penalty dek google search engine, traffic merundum dan slow, akhirnya aku dapat 2 email satu dari UK dan satu dari US nak letak iklan kat blog aku, so ni petanda blog/site aku dah ada umpphhh! sikit. Bukan senang nak dapat direct advertising ni, kalau novice cam aku ni rasa susah la, tapi kalau otai2 internet marketer deal mcm almost datang every day.

Untuk deal kali ni aku tak berani nak demand takut customer lari, so layan kan jelah , so far deal ni dapat la dlm USD80




paid on 5th oct to paypal:






Yang ni company dari UK low budget betul co. ni pound sterling kan besar tu pun nak berkira , offer USD25, tapi aku demand USD30.



update:
aku pancing dia buat bulk adv. utk 4 website aku, dia mintak aku kompom, utk post kan 4 article dia, so apa lagi pancing sudah kenaaa.... so total ads dia jadi le $85



Sapa nak bagi USD110 , lebih kurang RM350 tu, just for link and article ke blog or website anda. Tu la kadang kat blog aku ni ada topic tah hapa2 yang aku pun tak paham, tapi diorang suruh publish and kasi komisen sikit.

Kesimpulannya:
Sapa2 yg ada skill buat2 web ni dan suka sgt layan internet boleh baca ni..[jgn membazirkan waktu anda di facebook, myspace or any sosial network site - kalau buat marketing ok huhuhu]

how-to-make-money-with-your-blog-site.

paypal-payment-gateaway.

kalau tak pun pergi je kat google search

antara tempat2 yg boleh anda lawati utk cari idea

fiverr.com
cj.com
clickbank.com
adsense.com
ebay.com
affiliate-program.amazon.com

dan macam2 lagi , korang google jer lah....

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.


Click Here! Step by Step guide to affiliate marketing [ClickBank]

"Sharing is caring"



Related Posts with Thumbnails