Nov 20, 2010

Tiara Beach Resort great deal



Cuti sekolah pun sudah bermula, so kena eat eat wind la, org melayu kata makan angin. Tiara Beach Resort ni memang favourite untuk anak aku Qistina n Wafiq, ni gambar masa diorang pegi bulan 5 hari tu:



Ada satu brother ni dia boleh bagi rate ngam punya, cuma takde buffet breakfast la, rate dia memang affordable boleh gi tgk kat sini TiaraBeachResortPD.blogspot.com

Siap dapat rebate lagi kalau tolong promote.

Budak2 mesti suka punya :










2 comments :

  1. SAYA SUKA BLOG AWAK LAH!

    http://alinworld.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    ReplyDelete
  2. Memang best dapat diskaun cuti kat resort... mcm ner cara agaknye?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails