Jun 13, 2010

Kick Israel 2010

Sempana world cup ni, ada satu negara should be kicked out

kick Israel 2010' title=

4 comments :

  1. jgn excited sgt tgk bola smpai ter'kick' tv hehe.

    iklan: esk pelajar baru nak mndaftar msuk. en zurai jaga bahagian logistik ya atau bahagian kwangan? ;)

    ReplyDelete
  2. akum...sir..ader tips utk adsense behind image x? sory tanyer kat bahagian komen...hehehe..x tau macam mana nak contact sir...

    ReplyDelete
  3. Ali, thecrazy car tu dah ok, cuma buang jer nuffnag tu, focus kat adsense jer, buang semua link yg mengarut tu , mcm feedjit dan sebagainya, letak adsense code embed dgn post size iklan 336x280 set kan text ads only, letak satu atau 2 sudah cukup.

    ReplyDelete
  4. Oo..mcm tue eh..hehe...nie auto blog jer...amik feeds orang..pastu modified sket2..hehe..dah nak dekat 2 tahun dah nie..x payout lagi nie..zzz

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails