May 10, 2010

Iklan di facebook

Cuba korang tgk iklan kat facebook ni, kerja jadi Bibik , gaji CEO RM35k permonth, perghhhh..iklan2 ngarut camni selalu betul timbul kat website, yg ni aku ambik kat facebook...

bila aku klik, mcm biasa la, kaki MLM punya marketing strategik, rupanya MLM, business type yg paling aku tak suka. kebnyakan nya manis mulut di bibir jer...



4 comments :

  1. huhuhu...gile ah keje bibik gaji CEO!!! kalo gitu seme org nk benti keje!

    ReplyDelete
  2. betul3x.. setuju... iklan merapu ngan menipu... kalau kerja dr rumah leh dpt ribu- ribu, baik tak payah belajar tinggi2. dok umah, goyang kaki...

    ReplyDelete
  3. tipu jer sume ni..mana ade duk saje dapat wang...bak kate pribahasa melayu,kalau dicurah air atas keladi,takkan basah beb....

    ReplyDelete
  4. sekarang ni terlamapau banyak sgt scam n spam la kat facebook, rasanya sbb pengguna facebook ni dlm 400 juta, tu yg ramai gunakan fb utk scam n spam, dan berhatiphati lah bila guna social network sites Hati-hati guna face book

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails