Nov 22, 2009

Qistina Konvo 2009

Qistina Konvo, bersama anugerah cemerlang

Akhirnya konvo lah anak sulong aku, konvo kali kedua sbb tadika 2 tahun. So sebagai parent of coz la rasa teruja and proud. It is a joint event between the "Tadikarama" and "Penyampaian Sijil" ala-ala commencement. Took us half day to settle everything, dari persembahan, penyampaian sijil dan last sekali anugerah pelajar cemerlang. What 'm proud more is , Nina was awarded with the 'Anugerah Pelajar Cemerlang', tak ku sangka, hantar si Nina pagi2 buta sebelum pi keja di berkati Tuhan - Alhamdulillah. Tadika ni mamang aktif, kalau follow blog ni, almost all activities that Nina participate I'll post it here. Dari camping, kawad, nasyid, choir, net ball, sukan neka etc etc, as a parent kadang2 tu cam tak larat nak melayan, but this is the beginning of the formal education, we should support our kids to the fullest.

Ni masa ending zapin, during that day Nina quiet busy sikit, sbb she involved in zapin, and on stage twice


Preparation before live on stage











Penyampaian Sijil

















2 comments :

  1. wah...mekap bukan main~ haha. kalah ibunya. =D

    tahniah qistina! besar nnt belaja tinggi2 smpai US mcm daddy (^_^)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails