Sep 15, 2009

Selamat Hari Raya

Kepada sapa2 yang membaca blog ni , secara sengaja atau tidak , aku dan sekeluarga nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA, maaf zahir dan batin. Mana lah tahu dlm blog ni ada yang tersinggung, sbb masyarakat majmuk sekarang ni berhati sensitive , nak nak time posa ni, hehehehe.

Persediaan Hari Raya: tajuk ni selalu di perkatakan, biasanya aku memang bersedia nak raya, cuma tu lah kadang2 orang lain yang tak bersedia. Untuk tahun ni, baju raya dan kuih raya almost settle, sbb tahun ni aku serahkan kat jawatankuasa kuih-muih dan baju raya, iaitu org rumah aku, bestnya tahun ni raya tambah lagi sorang budak nak beraya dgn kitorang, sapa lagi kalau bukan si Wafiq. Yang tak best nya, malas aku nak cerita, sakit hati beb, mungkin ada hikmah disebalik segala peristiwa yang berlaku cuma aku akan ingat sampai mati cite sadis lah tu. Seperti biasa aku sambut raya sederhana dan simple.

Ok once agin to all beloved my blog readers, we're going to celebrate the Aidilfitri within a few days from now, hope you guys ready and enjoy the festive moment to the fullest but not beyond the limit. To all my colleagues yang balik jauh2 tu, drive safely and back in one piece. Lastly to all, jemput datang ke rumah....



So nih duit raya utk semua, pandai2 la korang kongsi







3 comments :

  1. selamat hari raya jugak..mintak ampun maap bnyk2!
    cun la mendalah kt tepi kanan atas ngn bwh tu...huish best2

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya too u n ur family...Maaf zahir & batin....

    ReplyDelete
  3. Uits..byknya duit~~!! ting tong dh kpala..nk jadi anak sedara leh..hehe.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails