Sep 7, 2009

Sampul Raya (Gambar Duit)

Ni dah dekat musim raya, ada orang jual sampul ang pow raya ber interface kan duit RM5,10,50. So sapa2 yg nak berjimat boleh pakai sampul nih, katakanlah korang isi RM1 letak dlm sampul Rm5 so jumlah kasar pendapatan RM6, tapi jumlah bersihnya kembali ke RM1. Ok tak ?







banyak plak masa aku post kat blog nih, student tgh exam kot so boleh la layan blogging ni




6 comments :

  1. sir...duit raya utk saya ader x? hehehehe....

    ReplyDelete
  2. mana nk dpt ni en zurai? cm best je!

    ReplyDelete
  3. sir cm duit raya btl je xmcm envelup je..sir shat ke?

    ReplyDelete
  4. duit raye sy skali bleh sir?
    post bleh?ekekek

    ReplyDelete
  5. oh..dh jmpa dh sampul raya ni, tp rege dia mhal la..lebih dari isi dalam..heheh =P

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails