Sep 20, 2009

Riang Ria Raya



Ni ha, ada bebrapa koleksi gambar raya pd hari raya pertama, gambar yg dekat ruang tamu tu, memang setiap tahun akan diamabil - dah jadi standard event lepas aku balik sembahyang raya, lepas raya bergambar kat ruang tamu.

Untuk gambar2 yang lain tu , nanti la aku komen sbb penat beb , baru lepas beraya bermula seawal 930am sampai la ke 1130 pm, dapat la dlm 10 buah rumah, dari rumah nenek aku sampai la ke rumah sepupu...raya la katakan...cuma tahun ni abang aku dan adik aku sorang tak balik..so kami bertiga je lah raya kat kampung. Tapi best plak tgk adik aku raya kat Mekah on the first day of Syawal, Masya-Allah....



Beraya Di Mekah, tak sabar aku nak ke Mekah ni...


Wafiq yang cute pakai baju melayu size xxxsmall





Qistina mlm raya pertama, lepas beraya dlm pkl 12mlm, habih kasut raya tertinggal , tido punya pasal.



Angpow budak 2 tu punya, banyak gak duit raya diorang nih. Bukan mcm zaman aku dulu duit se ciput jer



Wafiq bersama supergrand, lepak beraya walaupun baru rumah ketiga.








1 comment :

  1. sir sampul duit raya dah ade...
    xkan sy x bleh dpt kot
    hehe
    selamat hari raya..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails