Aug 14, 2009

High Fever Alert

Last 2 days aku MC, on the next day, org rumah aku and Wafiq demam le pulak, so aku ambik hour leave hantar near by clinic. Sbb la ni tgh musim H1N1 so kena la pakai face mask masa kat clinic. Hari ni suhu badan dia dah ok, aku pun dah ok, org rumah aku pun dah ok, lega rasanya.












2 comments :

  1. alorh....cian wafiq...

    kalo bapak die x kesian sgt...pandai2 jage diri eh sir..hehehe

    p/s: mn MC yg sir nak bg ktorg tu???huhu

    ReplyDelete
  2. Alah wafiq comelnya...

    ada masa datang kedah lepak rumah pak long yang baru.... hehehe...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails