Jun 16, 2009

Qistina Camping 2009

Tak sangka budak baru 6 tahun dah kena camping satu malam, risau gak aku n wife , so mlm tu kitorang pi visit dan jumpa cikgu tadika dia, everything ok. Next day boleh ambik. Aku pun dah lupa bila Qistina ni kena pi camping, cuma nak upload few picture jer. Sori la gambar cam hampeh, hangphone aku ni tak canggih.

Gambar camping tak sempat nak ambik, bila kitorang sampai khemah sudah bungkus.













0 COMMENT :

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails