Feb 26, 2009

Tulsa in memory lane

Dalam aku mensurfing Facebook aku tgk ada satu gambar tag kat aku, rupanya gambar tempat aku keja part time masa aku belajar kat Tulsa U dulu, terus tak buat keja lain, layan gambar2 U aku. Kawan aku tag gambar ni sbb dia sambung belajar kat situ balik, sayang gak dia kat Tulsa ni.

So aku nak share a few pics yg dah berubah, mana tau ada budak2 alumni TU tervisit blog aku nih. Gambar2 diambik dlm beberapa minggu yg lepas.

Ni tempat aku keja part time dulu


Ni tempat keja kawan aku, hahaha...tak berubah....



Ni le Aween, senior aku yag masih ada kat sana, selalu fishing dgn dia during weekend, bila nak balik malaysia ni?


McFarlin library, cam ni je lah bentuknya tak berubah, classic la library ni



Keplingger Hall, College of Engineering and Natural Science, kelas aku dulu banyak kat sini lah


Sekarang sudah ada official masjid/surau, MSA-muslim student asc., tu yg aku suka kat Tulsa ni , nak cari oriental food senang, kosher food pun senang and kat U ada surau/masjid




Ni kalau TU alumni visit, nak2 batch fly 94/95/96 kawan kita si Erwin Latip nama glamor dia Gomen selamat sambung belajar kat Tulsa University, dia ni sayang betul TU tak nak pi University lain tu...








2 comments :

  1. best nyer..!
    bile la saya nk g sne ekh??
    huhu
    sir doakn yer..=)

    ReplyDelete
  2. Dude, aisehhh...jom le join alumni, pi upload gambar kat situ..gomen pun dah join

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails