Feb 19, 2009

Gambar-gambar sejarah dijumpai

Last night , dlm aku mengemas bilik aku jumpa hard disk komputer aku, so aku pergi le tgk content dlm hdd tu mana la tau ada lagi yg aku tak backup.

Bila aku browse guna windows explorer terjumpa beberapa gambar yang aku scan masa awal tahun 2000-an, so saje jer nak share.


Ni aku dgn abg aku masa kitorang travel ke Chicago, tgh layan live band buat street show, tak silap aku nama band yg tak famous langsung ni Not The Joneses, kalau band ni dari indonesia "Not The Wak Jono"


Yang ni plak , awek yg pakai baju hitam tu sekarang dah jadi kakak ipar aku, yg kat tgh dok menonjang kan diri tu, aku tak kenal cuma bila aku mintak nak bergambar dia kata ok (tapi dlm bahasa omputih la- aku kat Chicago tuuuu) kalau aku tertolak kaki pjg dia tu mau tergolek dok


Sydney Opera House: Sampai gak aku kesini, nasib baik ada member ajak, masa ni aku pergi tgk member aku konvo kat Wollongong University nama university dia cam kat sumatera leplak , jgn marah ha WOU alumni


Inilah rakan2 seperjuangan university aku, ada mcm Mexican tak kitorang semua hahahahah



Ini plak gambar adik2 aku masa zaman diorang cute mute , sekarang ni dah macho dah, cuma yg tak berubah suka berkelahi cuma tak sampai tahap bertumbuk lagi


Gambar bersama kete kesayangan aku dulu, Honda Civic EF 1.5



Bersama haiwan peliharaan





5 comments :

  1. haha..haiwan peliharaan cik kanggaroo tuu..

    msih pelihara lg kah? ;P

    ReplyDelete
  2. wahh...kangaroo en.zurai tuh leh lawan lari ngn mimzy saye x??

    hehe...maintain jek dr dulu smpai skg.

    ReplyDelete
  3. gambar adik2 tue gambar paman noza n paman edi ker?
    waktu2 comel mereka hehehehehe

    ReplyDelete
  4. gambar aku pun ada (abang) hahaha... kenangan dulu dulu...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails