Jan 14, 2009

Boikot Barang Israel

Jenama yg terpapar di bawah ni harap2 dapat membantu kalau2 tertanya2 product Israel or ada kaitan dgn Israel



Boikot Barang Israel



Aku menyambut seruan NGO dan Kerajaan agar meboikot barang2 yg ada kaitan dengan Israel, so far aku dah berjaya memboikot semuanya, yg dah ada tu pakai jelah dah terbeli nak buat camna.

Cuma aku ni kadang2 tu tak tahan le nak makan Mc D , maklumlah org rumah aku kan tgh pregnant apa kaitan nya plak aku nak makan , patutnya wife aku le yang mengidam , tapi so far masih lagi boleh bertahan, dan anak aku pun dah boleh paham kenapa tak makan kat Mc D, so terpulanglah kepada saudara saudari semua.


0 COMMENT :

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails