Nov 29, 2008

Pengantin Baru

Tahun ni aku rasa feng sui ada ngam la buat family aku, sbb nya dari 8 Nov sampai 22 Dec 2008 ada saje jemputan kahwin setiap hujung minggu (almost laaa). Secara statistiknya sepupu aku yg melangsungkan perkahwinan ada 4, anak sedara, jiran dan adik ipar masing2 satu dah mcm keputusan bola sepak le plak.

Kat bawah ni ada le beberapa gambar yg sempat aku ambik.


Malay Wedding
yang ni pengantin dah lapok


Malay Wedding


Malay Wedding


Malay Wedding


Malay Wedding


Malay Wedding


Malay Wedding


Malay Wedding



Malay Wedding


Malay Wedding


Malay Wedding


Malay Wedding


Malay Wedding








Nov 19, 2008

MyVi Club

Hari ni masa aku park kereta nak pi masuk opis, suddently aku nampak triplet MyVi, kembar 3, nampaknya opismate aku ni dah boleh menubuhkan kelab MyVi, most of the junior staff yang berstatus "cik" use this MyVi, I guess this is the best suit and match with their profile, I mean 'available'.

Since I'm onto cars enthusiast, and had a few blogs about car, so aku mesti ada sense nak tulis something related to this iron muscle. Oh ya before aku melalut panjang2 ni kereta2 pilihan opismate aku.



This is the newest one, still "bau kedai" in it






If they're considering a bit modification, I guess they can consider it...

For all you people who are planning to buy the Perodua Myvi, there’s a TRD bodykit out there for the Toyota equivalent which is the Toyota Passo. Can’t wait to see Myvis on the road with this kit slapped on. Looks darn good.








Source

Hmmm What is triplet by the way?
According to answer.com: A group or set of three of one kind.



Just like this example




Nov 18, 2008

Beauty of Mathematics

Absolutely amazing!

Beauty of Mathematics !!!!!!!

1 x 8 + 1 = 9

12 x 8 + 2 = 98

123 x 8 + 3 = 987

1234 x 8 + 4 = 9876

12345 x 8 + 5 = 98765

123456 x 8 + 6 = 987654

1234567 x 8 + 7 = 9876543

12345678 x 8 + 8 = 98765432

123456789 x 8 + 9 = 987654321



1 x 9 + 2 = 11

12 x 9 + 3 = 111

123 x 9 + 4 = 1111

1234 x 9 + 5 = 11111

12345 x 9 + 6 = 111111

123456 x 9 + 7 = 1111111

1234567 x 9 + 8 = 11111111

12345678 x 9 + 9 = 111111111

123456789 x 9 +10= 1111111111

9 x 9 + 7 = 88

98 x 9 + 6 = 888

987 x 9 + 5 = 8888

9876 x 9 + 4 = 88888

98765 x 9 + 3 = 888888

987654 x 9 + 2 = 8888888

9876543 x 9 + 1 = 88888888

98765432 x 9 + 0 = 888888888

Brilliant, isn't it?

And look at this symmetry:

1 x 1 = 1

11 x 11 = 121

111 x 111 = 12321

1111 x 1111 = 1234321

11111 x 11111 = 123454321

111111 x 111111 = 12345654321

1111111 x 1111111 = 1234567654321

11111111 x 11111111 = 123456787654321

111111111 x 111111111 = 12345678987654321

Now, take a look at this...

101%

From a strictly mathematical viewpoint:

What Equals 100%?

What does it mean to give MORE than 100%?

Ever wonder about those people who say they are giving more than 100%?

We have all been in situations where someone wants you to

GIVE OVER 100%.

How about ACHIEVING 101%?

What equals 100% in life?

Here's a little mathematical formula that might help

answer these questions:

If:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Is represented as:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26.

If:

H-A-R-D-W-O- R- K

8+1+18+4+23+ 15+18+11 = 98%

And:

K-N-O-W-L-E- D-G-E

11+14+15+23+ 12+5+4+7+ 5 = 96%

But:

A-T-T-I-T-U- D-E

1+20+20+9+20+ 21+4+5 = 100%

THEN, look how far the love of God will take you:

L-O-V-E-O-F- G-O-D

12+15+22+5+15+ 6+7+15+4 = 101%

Therefore, one can conclude with mathematical certainty that:

While Hard Work and Knowledge will get you close, and Attitude will

get you there, It's the Love of God that will put you over the top!



Nov 17, 2008

Baby: Hopefuly It won't happen to my baby








Nov 12, 2008

New Picture

Tengah2 aku buat keja kat opis(rasanyalah), tiba2 aku rest kejap , nak layan kepala pening sbb pagi tadi tido pkl 4, ni sebenarnya aku antara laloq + segar2 ikan pasar je nak buat keja ni.

So cam biasa aku punya break sama ada ajak kawan aku (En Zul) pergi cuci paru2 dengan tembakau smoking la , layan short video cam youtube, masuk forum (cthnya cam carigold.com, wangcyber.com , zerotohundred, etc etc), kacau opis mate aku , lepak kat admin office dan sebagainya nak hilangkan penat dan bosan bekerja.

Tapi hari ni aku buat picture editing, senang je, ada source gambar , pilih template apa nak pakai, attach gambar tadi. So ni adalah beberapa hasil keja kraftangan kerastangan aku.











Nov 11, 2008

Kitchen Layout

BINA, boleh download layout kitchen kat sini



-> click here kitchen.pdf <-





Nov 7, 2008

Obama Win Presidential Election





Guess what? whose the winner? The first ever in history of 200 plus year of independet nation, the united states of "A" has its own African American president. It is a big surprise for me, and I heard he's the youngest elected president. I guess world is change right now and move towards something, it is either better or worst. As for me, I hope it gonna be better than Bush, always bushing around.

Same here in Malaysia, when opposition party took over 4 states and remain hold another state from ruling party.

So there is something goin on here....but yet once again I just hope for the best from whoever lead us.

Sebenarnya aku tak le minat sgt politik2 ni, tapi kena lah tau sikit2 just to complete your circle of knowledge




Related Posts with Thumbnails