Dec 2, 2008

Closing Vacation for 2008: Port Dickson

Aku baru je balik dari KL sbb ada keja yg tak seberapa kena settlekan, aku pun tak paham apa function aku kena pi KL ni, tapi sbb kerja ku layankan juga, so aku terpaksa xtend aku punya jalan2 bersama family.

Pagi2 buta kitorang dah bertolak sbb nak breakfast kat Pt Sulong, ada satu kedai mamak ni , kari kambing dia kaw2, lepas breakfast layan sorang satu roti canai kitorang pun memulakan perjalanan, nasib baik tak hujan so line clear cuma tak bleh cruising laju2 takut speed trap.

Sampai je seremban kitorang pi Seremban 2, gi shopping sikit + lunch. Dari serenban 2 ni, aku ikut jalan lama, lebih kurang 30km ke PD. Dlm pkl 300pm sampai and check-in. Kitorang stay kat Legend Water Chalet, ok gak stay kat sini , cuma jauh dari Teluk Kemang.

Tak banyak aktiviti boleh buat, routine biasa je makan, mandi laut layan Qistina (anak aku la) swimming pool activity dia. Kat PD ni makan tak berapa mari.

Balik dari PD aku ke Melaka plak , ingat nak jalan2 cari makan kat Restoran Kampung , lupala plak Isnin dia tutup so layan area2 Air Keroh. Pastu betolak balik ke rumah dan esok keja , mengadap komputer yg sama dan opismate yg sama cam bosan je masuk keja balik...


The Lagend PD


The Lagend PD





The Lagend PD


The Lagend PD


The Lagend PD


The Lagend PD


The Lagend PD


The Lagend PD


The Lagend PD


The Lagend PD


The Lagend PD


The Lagend PD










2 comments :

  1. mana dapat t shirt ubuntu paman?

    arghhh..... tekanan

    ReplyDelete
  2. Ni student jual...limited edition, apa yg tgh tertekan tu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails