Nov 29, 2008

Pengantin Baru

Tahun ni aku rasa feng sui ada ngam la buat family aku, sbb nya dari 8 Nov sampai 22 Dec 2008 ada saje jemputan kahwin setiap hujung minggu (almost laaa). Secara statistiknya sepupu aku yg melangsungkan perkahwinan ada 4, anak sedara, jiran dan adik ipar masing2 satu dah mcm keputusan bola sepak le plak.

Kat bawah ni ada le beberapa gambar yg sempat aku ambik.


Malay Wedding
yang ni pengantin dah lapok


Malay Wedding


Malay Wedding


Malay Wedding


Malay Wedding


Malay Wedding


Malay Wedding


Malay Wedding



Malay Wedding


Malay Wedding


Malay Wedding


Malay Wedding


Malay Wedding








3 comments :

  1. salam..eliz was here~~

    sir, nak tny sket, pengantin pompuan kaler purple tu sepupu sir ye? fyi, she's my fren termasuk aweks2 tol di depan pelamin hari tu..

    *saya x dtg pun sbb ada kenduri kat mersing hr yg sama..

    ReplyDelete
  2. Yang color purple tu , anak sedara saya , anak kepada sepupu saya.

    ReplyDelete
  3. ooo...phm2..
    dah nmpk ade elizsue's blog di situ..hehe..tq tq.. ^_^

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails