Nov 12, 2008

New Picture

Tengah2 aku buat keja kat opis(rasanyalah), tiba2 aku rest kejap , nak layan kepala pening sbb pagi tadi tido pkl 4, ni sebenarnya aku antara laloq + segar2 ikan pasar je nak buat keja ni.

So cam biasa aku punya break sama ada ajak kawan aku (En Zul) pergi cuci paru2 dengan tembakau smoking la , layan short video cam youtube, masuk forum (cthnya cam carigold.com, wangcyber.com , zerotohundred, etc etc), kacau opis mate aku , lepak kat admin office dan sebagainya nak hilangkan penat dan bosan bekerja.

Tapi hari ni aku buat picture editing, senang je, ada source gambar , pilih template apa nak pakai, attach gambar tadi. So ni adalah beberapa hasil keja kraftangan kerastangan aku.











3 comments :

  1. emh menarik la hasil kerastangan ni...template ni bleh dpt katne???

    ReplyDelete
  2. boleh tukar bidang ni, jadi pensyarah seni kat jabatan edi. warna-impianku.blogspot.com , blog lame punah kerana ade yang hampeh dan menghampehkan telah membuat blog tu jadi x best.. edi_adik

    ReplyDelete
  3. ish..ni sorang lg..suma wat kt opis..haha..takpa..like senior like junior =D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails