Oct 28, 2008

Redesign my blog

My current blog



Aku plan nak tukar design blog sbb blog sekarang ni tak boleh layan ie7, so kat bawah ni ada beberapa nomination, tapi aku try solve ie problem ni dulu kalau ok , maleh aku nak tukar design.
update: problem solve , ada few tags tersalah, redundent tags, kalau korang tak paham takpe aku pun tak paham gak, ini ada kaitan dgn css, html and xml















0 COMMENT :

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails