Sep 16, 2008

New ReDesign Honda CRV



This is the new redesign CRV '97, ni sebenarnya gambar kereta member aku yg baru di solek, aku terlupa plak nak ambik gambar lama CRV dia kalau tak boleh tunjukkan transformation sebelum dan selepas.

Malaysian sibuk ternanti2 dan tertanya2 peralihan kuasa 16 Sept (alah cerita pakatan rakyat dgn BN tu lah), tapi kawan aku ni plak peralihan gaya kereta. Kereta dia siap pd 16 Sept. Nampak gaya nya beraya dengan kereta baru le (baru ubah suai). Ni aku pertontonkan gambar2 modifikasi CRV dia. Siap masuk magazine sekali tu.








1 comment :

  1. hallo brother kereta CRV tu cantik lah. bleh tahu bikin dekat mana. saya pun pemilik CRV juga. saya dok dekat area KL. kalau dah make-up nanti kita bleh buat perjumpaan di mana mana. bleh sembang pasal CRV dengan lebih lagi. kalau nak member bleh email dekat saya
    hadi.sujak@yahoo.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails