Sep 18, 2008

Menara Taming Sari Melaka

Last week before Ramadhan, aku dok boring kat rumah, so kitorang pi lunch kat melaka, ada satu kedai makanan kampung ni, memang sedap, nak2 ketam masak lemak dia dgn ayam kampung goreng. Tak tahan .... nanti aku post gambar kedai mkan tu. Lepas makan layan Melaka jap, aku tgk satu tower ni dah start service dia, so aku se family naik la tower ni to give a try. Aku tak pernah tgk melaka ni dari atas kecuali sekali , masa tu aku stay overnight kat Equatorial Melaka. Ni antara beberapa gambar dan video aku ambil.




















0 COMMENT :

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails