Aug 24, 2008

Umrah Lagi





Ini gambar yg adik aku ambik (Zikhan), tak silap aku dah 5 kali kot dia buat umrah tahun ni , perrrghhh untung org keja kat arab ni, duit banyak, pahala pun banyak. Bukan mcm malaysia ni , banyak bersumpah je (utk peengetahuan korang sekarang ni musim angkat sumpah, tak kisah lah sumpah laknat ke , pesuruhjaya sumpah ke , timbalan PM sumpah ke, semua pakat nak bersumpah)

Ok balik cerita asal, atas tu gambar dia ambik dari mana aku tak tau, tapi depan Ka'bah. Korang boleh baca sendiri kat blog dia click here






0 COMMENT :

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails