Jul 31, 2008

Kereta aku masuk magazine MOTORMANIA

Dua hari lepas ada seorang wartawan dari MOTORMANIA ambik gambar kereta aku dan interview pasal modification yg aku telah buat kat kereta aku, tak sangka la plak dia letak gambar tu kat front cover page. Ni magzine dia



Disclaimer: You can create your own front magazine cover at MagMyPic.com, the above illustration is develop using an online tools provide by magMyPic.com.
Bukan senang weii nak masuk magazie, aku buat ni masa tgh boring dan tak tau nak post apa kat blog aku ni





3 comments :

  1. chey pandai ye buat sendiri???
    heheheh

    ReplyDelete
  2. pandai sir edit..hakhak..patot la sy cari kat kedai x de buku ni....

    ReplyDelete
  3. cheeeeeeeeeeessssssssseeee sungguh!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails