Jun 5, 2008

Langkawi Part II



Spt dlm title diatas Langkawi Part II, ni aku nak sembang sikit pengalaman aku travel ke Langkawi. Ringkasannya , pergi ptg Ahad (1 June 08) balik tgh hari Rabu (4 June 08) , stay KL semalam (sambut harga minyak naik cemerlang, gemilang, terbilang, temberang) so hari Khamis mlm baru sampai ke Batu Pahat Johor.

Cuaca kat Langkawi tak ngam, sbb tiap2 hari hujan, masa aku pi beli minyak lintah gamat hujan lebat nanti korang tgk kat dlm gambar yg aku sertakan. Aktiviti kat langkawi tak banyak kecuali shoping, shoping dan shoping, mandi laut, lawat 1-2 tempat dah balik cam gitu je, hajat aku nak Island Hoping dan cable car tak kesampaian lagi (sbb org rumah aku tak nak naik bot dan naik cable car). So kena la kumpul duit lagi awal tahun depan atau lepas raya aku nak pi Langkawi lagi.

Kat sini secara am nya
MURAH
apsal aku cakap camni, duti free. Pinggan mangkuk (tak termasuk mangkuk hayun) murah, makan2 murah , seafood fresh, lagi satu harga rokok murah.

Photo semasa aku travel ke Langkawi, kalau semppat aku buat ulasan setiap gambar, kalau sempat le






















































































































0 COMMENT :

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails