Jun 24, 2008

HP iPAQ 612 | PDA Phone




 





Hari ni aku layan surfing, cari PDA Phone, antara gadjet yg aku nak beli tak dapat-dapat sbb aku tak pandai sgt nak pakai PDA ni , tapi bila aku tgk member aku boleh layan internet masa taklimat, presentation masa course, ngam jugak. Tapi spec kena cun la at least kena ada Wifi, 3G (kalau nak layan broadband), setakat berlutut bluetooth, infra red bukan zaman diorang lagi la. Dulu aku dah nak beli O2 XDAII mini, canggih dari segi design je, wifi takde, 3G lagi lah takde, memory card slot digunakan utk wifi card, penat penat nak layan internet. Maklum le aku ni suka sgt online site income. So cancel nak beli, bukan sbb tak canggih tapi tak de duit hahahahha.  Aku minat gak Asus PDA, tapi lately mcm best je HP iPAQ ni , cam gambar kat atas tu.

Ni ayat pancing dari HP

The iPAQ 600 Business Navigator is a 3G mobile phone with GPS navigation capable of one-handed operation. With high-speed wireless access and the ability to run enterprise applications, it allows you to move your business forward in style.


it allows you to move your business forward in style
ni utk bisnesman ke?, move forward ke backward sbb dah tolak cost PDA RM2000.00

spec dia aku suka Wifi, 3G, GPS lagi (tah ye tidak map GPS ni), mobile phone for sure. Cuma ada satu spec ni yg aku tak suka HARGA dia, RM2000, dgn harga sekarang ni boleh dapat laptop. Nanti kalau aku dah beli aku akan heboh kan kat sini aku review lah , tapi tak tau le bila, setahun , 2 tahun, 3 tahun ......???



0 COMMENT :

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails