May 21, 2008

Zoo Melaka









Ini kali kedua kami sekeluarga pergi ke Zoo Melaka, masa first time dulu Qistina baru setahun setengah, baru pandai berjalan. Sekarang ni dah pandai bermarathon , tapi malas le plak nak berjalan kat dlm zoo tu.

Aku pergi sini bukan nak melawat kawan-kawan, nak tengok spesis yang berlainan dari manusia. Ada macam-macam bentuk mahluk kat sini. Dari tapir sampaile ke buaya dan tak lupa juga rimau sekali.


Masa ni Qistina kecik lagi-yg first time kitorang pergi




So this is our 2nd visit, awal May08 hari tu.










Qistina ni biasla .. kalau tak mandi kolam tak sah, ni sebenarnya objective utama dia kalau nak pergi berjalan-jalan. Masa ni kitorang stay kat Seri Malaysia Melaka, d-3 km je dari zoo, rate dia fantastic

0 COMMENT :

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails