May 21, 2008

Yang Aku Suka

Aku ni dari dulu memang suka travel, kalau boleh nak pergi semua tempat dan paling penting jadi tetamu Allah di Mekah.



Dulu suka layan Audio System, dari zaman THX, Dolby Pro-Logic, Dolby Digital setup semua aku ambik port tapi la ni , dah tak larat nak layan sbb aku je sorang yg suka layan audio system ni. Sbbnya aku suka dengar musik, live concert, watch movie especially yang ada sound effect ganas2 mcm Star Wars, Jurasic Park dan seangkatan dgnnya. Audio system aku dari dulu takde perubahan sgt. Receiver Yamaha RXV793, front and center speaker Paradigm Monitor 7, Rear speaker (surround sound speaker ) Jamo





Sekarang ni internet surfing is my hobby , layan best sbb kita boleh explore mcm2 dari yang baik2 kepada yang super negative (hahahaha). Tapi yang pentingnya internet ni sebenarnya lubuk duit.



So top things yg aku suka buat travel (dgn family lagi best), listening to music and of coz last but not least internet surfing. Disamping tu aku suka layan kereta , buat masa ni aku dah tukar dekat 9 biji, bermula dari aku belajar sampai le sekarang ni. Ni yang parent aku dok sound je (diorang tak berapa suka)...nak buat camna dah minat...

Visit CarDomain for my car

Yang aku tak suka:
Traffic jam, boss yg suka mengarah tapi tak tau hujung pangkal dan George Bush

0 COMMENT :

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails