May 22, 2008

The X-Files 2 : I Want To Believe

The X-Files 2 : I Want To Believe







Aku punya browsing youtube ni tadi, layan la trailer-trailer cerita yang coming soon ni. Kemudian ada satu trailer ni, cerita nampak macam sedap. Sekali keluar bunyi (&*%^$#%#%^%&&&(*#@@#$... Pergh!!.Itu jam meremang bulu roma. Memang klasik nasional punya itu sound. Nak kata level2 national anthom tak le tapi kalau rakan seangkatan aku sure tau punya.



Julai nanti akan release X-Files 2 : I Want To Believe. Aku memang fobia obsesss cerita ni sejak dari zaman study dulu lagi, namun setelah Fox Moulder hilang mana tah , tu yang macam tak best pastu ganti plak dgn Mamat Terminator 2 lagi potoi. Yang best nya adalah X-Files 2 kali ini menampilkan comeback David Duchovny dan Gillian Anderson! Perrggh....korang tunggu je lah

Review:
It's here...

The cast and crew of the upcoming movie X-Files 2 gave the audience at Wondercon 2008 an added bonus of the first look at the film in the form of a theatrical teaser. The sequel to the sci-fi classic is due out in theaters July 25th, 2008


Leaked X-Files 2 Trailer


Actor David Duchovny, actress Gillian Anderson, Writer/Director Chris Carter, Executive Producer Frank Spotnitz talk about the upcoming X-Files sequel at Wondercon 2008 in San Francisco.


X-Files 2 Panel at Wondercon 2008

0 COMMENT :

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails