May 22, 2008

Manchester United wins European 2008 Cup



Please dont cry


Utusan Malaysia

Kelab England, Manchester United membuktikan mereka pasukan yang terbaik musim ini apabila merangkul kejuaraan kelab Eropah buat kali ketiga dalam sejarah 52 tahun kejohanan itu, kelmarin.

Kejayaan menewaskan Chelsea mengulangi pencapaian United yang pernah muncul juara kelab Eropah pada 1968 (Piala Eropah ketika itu) dan 1999.


Aku ni nak kata fanatic fan of MU tak le sangat, tapi kalau lawan Chealse eja pun tak betul aku terpaksa sokong MU. 2 org aku tak suka kat Chelsea coach dia Grant + Drogba....

tapi aku nak korang pikir comment ni :
Over the whole game neither team deserved to win or lose. A replay was needed after the 120minutes rather than penalities.

1 comment :

  1. MU mmg power la..slalu menang

    tp..

    sy suka arsenal.. =P

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails