May 16, 2008

Keluarga tercinta

Aku telah mendirikan rumah tangga pada tahun 2002, dan sekarang ni ada anak baru sorang. Lately aku and wife tercinta sibuk kerja, walau pun keja kami ni tak seberapa tapi ok lah, maklum le sekarang ni semua mahal. Yang semakin turn harganya sekarang ni adalah maruah je (renung kan) hhihihii...

Ok ni dia si Nur Qistina Faqihah, aku ternagi nama panjang le plak, nanti penat dia nak menulis nama dia.



NI aku dan isteri tercinta


Ni kat Zoo melaka.

Apa benda agaknya 2 beranak ni tgh cari??? Masa ni kitorang nak check out dari Equatorial Melaka. Dekat gila dengan Bandar Hilir dan kawasan sekitarnya. Kitorang suka express booking pergi Melaka stay one night je most of the time. 2 jam je dari rumah.

Gambar ni nanti aku rotate clockwise, dah penat le, esok keja. Ni gambar masa kat Wetworld Batu Pahat. Masa ni Stream Merah tu dlm proses nak jual, rindu gak kat MPV tu tapi tak sesuai le utk kitorang bertiga.

Lepas sibuk waktu bekerja dan anak masih belum sekolah , so kalau ada free time kitorang suka travel, tapi tak le jauh2 sangat. Anak aku sekarang dah 5 tahun, and sekolah tadika......sambung.....nak tido...



0 COMMENT :

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails