May 21, 2008

Hari Sukan Qistina



Aku hantar anak aku pi hari sukan , biasalah tadika punya hari sukan, kecoh nya aje lebih, maklumlah rata2 umur 5-6 tahun. Anak aku just tumpang je tadika tahun ni , tahun depan baru betul-betul punya tadika. Nampak gaya next year aku kena hantar lagi, enjoy sbb tgk gelabat budak2 ni, mcm2 hal, yang menangis tu tok sah cerita i la...


Watch Qistina in "Cans Pyramid" telematch game









Aktiviti ni anjuran Tadika Perpaduan Daerah Batu Pahat. Makcik aku jadi cikgu kat tadika yg anak aku sekolah tu yang senang tu nak uruskan. Pergi n balik tumpang kan aje. Lagi satu tadika perpaduan ni cost effective , monthly fee dia RM15 +- duit buku dan aktiviti dlm RM10-30 so sebulan budget dlm RM50 je...hahaha tu yang best nya duduk kat kampung. Brother aku yuran tadika anak dia je RM300, peerghhhh .... biasa la urban standard expensive....

1 comment :

  1. baru jer survey rege nak masuk kan tadika utk anak aku..masuk2 jer dah kene bayo...RM1000++....mahal giler..mcm nak masuk U lah pulak...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails