May 23, 2008

Bersama Damia

Adik aku dapat kerja di Arab Saudi , sebelum ni kerja dengan Petronas tiba2 dapat offer kerja kat Arab terus le dia sambar.


Photo2 ni masa kitorang pergi hantar dia di Senai Airport, lama gak tak pergi Senai ni, sbb kalau naik flight ni kitorang selalu layan KLIA, LCCT.



Ni lah Damia , anak sedara aku yg kena tinggal dek bapak dia, maybe diorang akan ke Arab Saudi bulan Ogos 08 ni , dokumen dah siap cuma tinggal tunggu masa je nak ke sana. Yang rambut botak sikit tu la adik aku. Aku sampai sekrang tak paham kerja dia camna, kalau dia cerita ada kaitan dgn chemical, polymer etc etc. Perrghh satu sen pun aku tak paham maklum lah ilmu kimia aku setakat CHEM101 (intro je). Sedih gak aku tgk anak dia ni, tu yg aku pesan kalau dah settle bawak je family bukan mcm dulu2 masa bujang happy go lucky. Wokeyh

0 COMMENT :

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails